"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ODTÜ'de yaşanan olaylar Boğaziçi'nde protesto edildi

27 Mart 2015, Cuma 14:43
Boğaziçi Üniversitesi'nde bir grup öğrenci, ODTÜ'de bazı öğrencilerin darbedilmesini protesto etti.

Üniversite önünde cuma namazının ardından toplanan grup, "Müminler kardeştirler", "ODTÜ'de zulme dur de" yazılı pankartlar açtı. Okula girerek, bir süre slogan atan grup adına konuşan Abdullah Karaoğlu, olayı kınadıklarını ve saldırıya uğrayanların yanında olduklarını söyledi. 

Olayı gerçekleştirenlerin, hiçbir kutsala saygı göstermediğini savunan Karaoğlu, "Bu grupların kendilerini, 'ilerici, çağdaş, bilimsever' olarak nitelemeleri, yaptıkları taşkınlıklara meşruiyet sağlama çabasından başka bir şey değildir. Her zaman özgürlük sloganları atan bu grubun, olay sonrasında yazdıkları bildiride, Türkiye ve başka coğrafyadaki cinayet ve olumsuz durumları İslam'la özdeşleştirmeye çalışmaları, gerçek yüzlerini ortaya koymaktadır" diye konuştu.

Musab Erkuş da ODTÜ'de saldırıya uğrayanların kendilerine yolladığı mektubu okudu. 

AA

Etiketler: odtü, namaz, darp
Okunma Sayısı: 2911
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    28.3.2015 15:00:50

    yazık! insanlığı hazmedememiş insanlar, inançsız da olsalar, insani duygu ve düşüncelerle hareket etmeliler....????!!! inançlı insanlar ise mutlaka doğruyu yapmalılar. doğru, suriyede ırakta yemende libyada vesaire ve türkiyede belli bazı fanatiklerin yaptıkları ve karşılıklı olarak Müslümanların birbirini öldürmesi hiç değil. Yarabbi neolur, insanlara akıl fikir zikir ver.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı