"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Öfkeli restlerle Türkiye AB'den uzaklaşırken bedelini millet ödüyor

24 Haziran 2016, Cuma
Ankara’nın Türkiye’yi AB’den koparma noktasına getiren restleri, ülkemizi adım adım dünyadan koparıyor ve ekonomi başta olmak üzere hayatın birçok alanındaki olumsuz yansımaları her geçen gün daha fazla hissediliyor.

Demokratik kazanımlarda geriye gidiliyor

Ankara AB’den uzaklaştıkça, sürecin önceki aşamalarında elde edilen demokratik kazanımlarda da ciddî gerilemeler yaşanıyor. Yargı bağımsızlığını tamamen ortadan kaldırmaya yönelik siyasî müdahaleler hukuk ve adalete duyulan güveni her geçen gün daha da aşağı çekerken, medya özgürlüğünü hedef alan baskıların gittikçe yoğunlaşması ve kayyım darbeleriyle gerçekleştirilen gasp operasyonları, çok ağır hak ihlallerini netice veriyor.

VİZE MÜJDESİNDEN “OLMAZ OLSUN” TAVRINA

Daha önce “Vize serbestisi Temmuz’da tamam” diyen bir iktidarın, Saray zoruyla gerçekleşen başbakan değişimi sonrasında “Vize muafiyeti olmaz olsun” noktasına gelmesi, yıllardır vize çilesinden bezmiş olan geniş bir kesim tarafından tepkiyle karşılanıyor. İktidarın “terörle mücadele” gerekçesi inandırıcı bulunmazken, içe kapanan bir Türkiye’de sorunların dahada kronik hale gelip bunlara yenilerinin eklenmesinden kaygı duyuluyor.

Okunma Sayısı: 1837
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı