"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

OHAL mağdurlarından haberi yok mu?

05 Haziran 2017, Pazartesi 02:20
Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSAİD’ta yaptığı konuşmada OHAL’den kimsenin zarar görmediğini savundu.

Bu konuşmaya çeşitli çevrelerden tepkiler gelirken, Cumhurbaşkanı’nın OHAL mağduru yüzbinlerce kişiden haberinin olmadığı yorumları da yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSAİD) Haliç  Kongre Merkezi’nde düzenlenen 24. Olağan Genel Kurulu’ndaki konuşmasında, “Herkes görüyor ve biliyor ki Olağanüstü Hal sadece  terörle mücadele için vardır. Bugüne kadar hangi iş adamımızın hangi  vatandaşımızın herhangi bir işi, gücü, hakkı, hukuku olağanüstü halden dolayı  zarar görmüştür? Bunu bilelim. İnsanlarımızın günlük hayatında aksayan, onları  rahatsız eden herhangi bir şey var mı? Yok. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu  değildir. Terörist olmayan için Olağanüstü Hal yok hükmündedir. Bunu böyle  bilelim. Terörle mücadelenin gerektirdiği kadar da bu uygulama devam edecektir” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı’nın konuşmasına başta OHAL’de çıkarılan KHK’larla işlerinden olan yüzbinlerce kişinin yanı sıra çeşitli mağduriyetler yaşayan kesimler tepki gösterdi. 

 

Etiketler: ohal, erdoğan, khk
Okunma Sayısı: 12518
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Veysel

    5.6.2017 23:40:24

    OĞLUM 27 Ağustos 2014 de kullanmadığı telefonuna baylok indirdi diye ihraç edildi.oğlum o tarihte Kastamonu da acemi birliğinde askerlik yapıyor bu nasıl iş.9 aydır ailecek bizi perişan ettiniz bunun hesabını kim verecek.Sayın cumhurbaşkanım yanlış bilgilendiriliyorsunuz.Elbette suçlular cezalansın.ama bir çok mağdur olduğunu unutmayın.

  • Abdullah Katar

    5.6.2017 23:38:24

    "Komşusu açken tok yatan bizden değildir." Hadis-i şerif

  • Adalet

    5.6.2017 15:30:33

    El insaf.yetiş Ya Adl

  • Yusuf ATMACA

    5.6.2017 12:44:12

    İktidar 1milyon dan fazla suçsuz insanı acımasızca mağdur etti terör yaftası vurdu. Fakat darbeyi önle'ye'meyen sorumlular hiçbir ceza görmedi. Ayrıca kutsallaştırdıkları " milli irade" nin tecelliğahı olan meclis darbe komisyonunun sorularından kaçtılar. Bu durum şaibelidir kuşku uyandırmaktadır. İstanbul'da kurşunla ölenlere otopsi yapılmamasıda skandaldır.

  • ceyhan

    5.6.2017 11:18:49

    emekliliğini istediği halde emekli olamayan emeklilik ikramiye ve maaşını alamayan yüzlece vatandaşların haklarını ne yapacağız. el insaf

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı