"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

OHAL uzarsa bu olaylar artar

08 Nisan 2018, Pazar 00:01
Eskişehir’de yaşanan ihbarcılığın dönüştüğü hale değinen Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu “Önümüzdeki günlerde OHAL’in uzatılacağı konuşuluyor, söylemeye gerek var mı? Bu uzatma isteği menfur olayların artışından başka hiçbir şey değildir, bilinsin” dedi.

“‘FETÖ’ cadı avı ve ispiyonculuğunun böyle patlayacağı belliydi. Dilekçeler hangi nedenle işleme konmadı? Niye korundu? Bu kadar rahat bir şekilde her ihbara niye itibar edildi? Ya ihbar edilip atılanlar intihar ediyor ya da ihbar eden iyice çığırından çıkıp gidip akademisyen öldürüyor..! Geriye kalanlar ne mi oluyor? KHK’lılara hayat Cehennem oluyor. Olayları izleyenler de medyadan onlara ne izletilmişse ona göre vicdanla bağdaşmayan yorumlarını yapmaya devam ediyor” şeklinde ifadeler kullanan Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, uzatılmak istenen OHAL’in bu olayları arttıracağına dikkat çekiyor. Gergerlioğlu, ‘Hukuksuz ortamın doğal sonucu: Keyfi ihbarlar’ başlıklı ArtıGerçek’te yayınlanan makalesinde şunları yazdı; “İntiharlar, artan KHK’lı kalp krizlerinden sonra bir de ihbar edenlerin işlediği silâhlı eylemler dönemine giriyoruz. Medyada zaten her önüne geleni günah keçisi ilân eden maaşlı, lümpen, troller yetmezmiş gibi bir de OHAL’in yeni müessif sonuçlarıyla karşılaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde OHAL’in uzatılacağı konuşuluyor, söylemeye gerek var mı? Bu uzatma isteği menfur olayların artışından başka hiçbir şey değildir, bilinsin.”

 

Etiketler: ohal, gergerlioğlu
Okunma Sayısı: 4728
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • arif

    8.4.2018 12:42:46

    OHAL zulümdür... seçimlere kadar uzatılacak...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı