"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'OHAL varken gelmeyiz'

22 Haziran 2017, Perşembe 17:30
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik, “Bizler her gün iş yapmaya çalışırken yurtdışı paydaşlarımızdan, OHAL koşulları devam ettiği müddetçe Türkiye’ye gelemeyeceklerini duyuyoruz” dedi.

Maliye Hesap Uzmanları Vakfı (HUV) tarafından düzenlenen ‘Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi Paneli’nde konuşan Bilecik, hiçbir ekonomik kazanımın demokraside ilerleme sağlanmadan kalıcı ve sürdürülebilir olamayacağını bildirdi. Bilecik, “Hukuk, demokrasi ve özgürlükler toplumu olmadan, katma değer ve istihdam yaratmaktan, nitelikli yatırım çekmekten veya etkin girişimlerin yeşerdiği ülke olmaktan bahsetmemiz ne yazık ki mümkün değil. Bu alanda yapılacak her iyileştirme hem yurtiçinde hem de yurtdışında yatırımcılar tarafından olumlu karşılanacaktır” dedi.

***

Okumak için tıklayınız:

TÜSİAD'dan önemli açıklamalar: 'Adalete güven' unsurunu zedelediği aşikârdır

“Bu yıl yatırımlar zayıf kalabilir’’

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik: Olağan hukuk devletine dönelim

AA

Etiketler: tüsiad, ohal
Okunma Sayısı: 6090
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    23.6.2017 01:11:22

    OHAL keyfiliktir,despotluktur,.HÜR MÜTEŞEBBİS ve sermaye sahibi ise HÜR ORTAMIN OLDUĞU YERDE VARDIR. CUMHURİYE diyerek ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜ LUTFETTİĞİNİ SÖYLEYENLERİN BAŞ OLDUĞU YERDE emek,zanaat ve sanat sahibi ile fikir sahibi olanlar olmaaz.KÖTÜ ADAM İYİ ADAMLARI KOVAR .

  • Gurme

    22.6.2017 22:32:41

    Kimin umrunda ki

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı