"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Okul ve kreş baskınları yerine terör saldırıları önlensin

14 Ekim 2015, Çarşamba 11:20
Aktif Eğitim Sendikası Bursa Şube Başkanı İbrahim Kaygısız, 10 Ekim tarihinde Ankara’da 97 vatandaşın ölümüne neden olan bombalı saldırıyı kınadı. Kaygısız, polis ve istihbarat birimlerine okullara baskın yapmak yerine terörü önleme çağrısı yaptı.

Ankara’da tarihin en kanlı terör saldırısının yaşandığını dile getiren Kaygısız, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve siyasi partilerin düzenlemek istediği “Barış Mitingi”nin hain bir saldırı ile kana bulandığını hatırlattı. 

Kaygısız, şunları ifade etti: “Kandan ve kinden beslenen canavarların, kişisel hırs ve çıkarları uğruna tüm memleketi ve kendi ‘değerlileri’ dışındaki herkesi fedaya hazır açgözlülerin ve kaostan beslenen iç ve dış mihrakların 7 Haziran seçimlerini takip eden günlerde hortlattığı terörün bu hain ve kalleş saldırısında, hedef sadece ‘Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ne katılanlar değildi. İstihbarat ve güvenlik birimlerini okul ve kreş baskınları, gazeteci takip ve tutuklamaları gibi sübjektif amaçlar için kullanmak yerine onları gerçek görevlerinde, devlet ve millet için gerçek tehdit olan kanlı terör saldırılarının önlenmesinde istihdam etmeye davet ediyoruz.”

Devletin, her vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin yanı sıra eğitim ortamları, öğretmen ve öğrencilerin güvenliğinden sorumlu olduğunu vurgulayan Kaygısız, şöyle devam etti: “Yürütmenin bu görevini ihmal etmesine hiçbir gerekçe mazeret olamaz ve bu konuda yetkili siyasi-idari hiçbir kişi ve kurumun zafiyet lüksü yoktur. Cennet vatanın dört bir yanında asker, polis ve sair vatandaşlarımızın şahsında ‘barış ve kardeşliğimizi hedef alan’ kanlı terör saldırılarını, faillerini, gizli-açık, doğrudan-dolaylı destekçilerini kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan (cc) rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimiz yüksek ferasetiyle, birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek söylem ve eylemlere fırsat vermeyeceği gibi kin ve nefret strateji ve söylemleriyle halkımızı kutuplaştırmaya çalışanlara gerekli cevapları demokratik ortamlarda verecektir. Allah milletimize ve insanlığa benzer acıları bir daha yaşatmasın.”

Okunma Sayısı: 1741
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı