"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Okul yakan PKK'lılar yakalandı

25 Ekim 2016, Salı 14:03
Van'da 4 okulu benzin dökerek ateşe veren terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması içerisinde olduğu belirtilen 3 kişi, polisin yaptığı operasyonda gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin okuların yakılması ile ilgili yaptığı çalışmalarda sonuca ulaştı. Benzin dökülerek ateşe verilen Atatürk Anaokulu'nun çevresinde bulunan güvenlik kameralarından şüphelileri tespit eden ekipler, takip başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda da sabah saatlerinde çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda PKK/KCK terör örgütünün şehir yapılanması içerisinde bulundukları belirtilen N.A., F.E. ve M.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanların evlerinde yapılan aramalarda ise okul yakma eylemlerinde kullanıldığı değerlendirilen benzin ile 3 kar maskesi ve 2 eldiven ele geçirildi.

DHA

Etiketler: van, pkk
Okunma Sayısı: 777
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı