"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Okurlarımızı bekliyoruz: İttihad gazetesinin 50. yıldönümünü birlikte kutluyoruz

21 Ekim 2017, Cumartesi 00:03
Risale-i Nur’u medya diliyle konuşturma idealiyle kurulan ve Yeni Asya’nın öncüsü olarak 24 Ekim 1967’de yayın hayatına atılan haftalık İttihad’ın 50. yıldönümü vesilesiyle bu akşam gazetemizin hizmet binasında düzenlediğimiz ve 18:00’da yemek ikramıyla başlayacak olan programa okurlarımızı ailecek bekliyoruz.

İttihad için taleplerinizi bize bildirin

İttihad arşivinden derlenen sayfaların bir araya getirilip tıpkı basımıyla yayınlanan 50. yıl özel ekimiz çıktı. Parlak kâğıda 56 sayfa ve tabloid boy olarak hazırlanan ekimizin fiyatı 2 TL. Tarihî bir belge vasfı da taşıyan bu çok özel hatıra için taleplerinizi bildirmekte gecikmeyin.

Santral: 0 ( 212 ) 655 88 60

Whatsapp Hattı: 0 ( 546 ) 539 13 69

Etiketler: yeni asya, ittihad
Okunma Sayısı: 2036
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı