"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Okuyucularımıza önemli duyuru

24 Mart 2016, Perşembe 15:00
Kayyım yönetimindeki Cihan Dağıtım'ın, gazetemizin dağıtımını durdurması üzerine ortaya çıkan durumu aşmak için:

1- Okurlarımızın gazetelerini kendileri için en uygun olan bayiye getirterek oradan temin etmelerini;

2- Elden dağıtıma devam etmek isteyen yerlerin bunu kendi mahallerinde yapacakları görüşme ve organizasyonlarla gerçekleştirmelerini ve dağıtılacak gazetelerin gönderilmesini istedikleri bayi numarasını bize bildirmelerini rica ediyoruz.

İRTİBAT:

0212 655 88 59

GSM / WhatsApp:

0535 941 80 46

[email protected]

Kayyım Yeni Asya'nın abone dağıtımını durdurdu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliğince kayyım atanan Cihan Medya Dağıtım AŞ'nin yeni yönetimi, aralarında Yeni Asya gazetesinin de olduğu gazetelerin abone dağıtımını durdurma kararı aldı.

Meydan, Yarına Bakış ve Özgür Düşünce, Taraf gibi gazetelerin de Cihan Medya Dağıtım'ın aldığı bu karardan etkilendiği ve artık dağıtımının gerçekleştirilmeyeceği öğrenildi.

Akşam saatlerinde Yeni Asya yönetimine bildirilen bu karar sonucu abonelerimiz, yarın gazetelerini kapılarında bulamayacaklar. Buna karşılık Yeni Asya okuyucuları, yarın gazetelerini bulundukları mahallerdeki bayilerden ve temsilciliklerimizden isteyebilirler. 

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/kayyim-yeni-asya-nin-abone-dagitimini-durdurdu_390790

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 18629
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı