"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Öldürülen esnafın köyünde hüzün hakim

10 Temmuz 2015, Cuma 13:49
Ankara Ulus'ta esnafın otopark protestosu sırasında vefat eden Mehmet Karagöz'ün Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Elmalı köyünde hüzün var.

Köy halkı ve yakınları Ankara'dan gelecek olan cenazeyi bekliyor. Cenaze öğleden sonra cuma namazına müteakip defnedilecek.

Elmalık Elvanseydi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Tosun, çok üzgün olduklarını söyledi. Hayatını kaybeden Mehmet Karagöz'ün ailesiyle birlikte kaldığın dile getiren Tosun, "Babası tesisat malzemeleri satıyordu, Mehmet de babasına yardım ediyordu. Efendi, etrafında sevilen bir çocuktu. Yazık ettiler." dedi.

Ailenin kısa süre önce yeni bir eve taşındığını belirten Tosun, "Biz komşuyduk, ailesi yaklaşık 6 ay önce yeni bir ev alarak yanımızdan taşındılar. Yeni bir hayat kuracaklardı ama bu olay yaşandı. Biz bütün köy halkı olarak cenazeye katılmak için geldik." diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1920
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı