"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ölenlerin yakınlarına maaş bağlanacak

13 Ekim 2015, Salı 09:36
Ankara'daki terör saldırısında ölenler ve ölenlerin yakınları terör mağduru sayılacak.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

Son derece ağır bir tablonun olduğuna dikkati çeken Kurtulmuş, "Bu tablo karşısında terör mağduru olan ölenler, ölen yakınları, yaralı kardeşlerimiz terör mağdurudurlar. Bu kapsamda 5233 Sayılı Yasa kapsamında ölenlerin yakınları, ayrıca bu terör saldırısında malul kalanlar, gerçekten onların aileleriyle ilgili, yasa neyi emrediyorsa, bununla ilgili yasal düzenlemenin yapılması Bakanlar Kurulu'nda kararlaştırılmıştır, ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bu konuyla ilgili görevlendirilmiş. Bu konuyla ilgili daha önceki terör saldırılarında olduğu gibi kısa süre içerisinde ölenlerin yakınlarına maaş bağlanması, sakat kalanların malullük işlemlerinin hızla tamamlanması, ölenlerin ve malul olanların yakınlarına kamuda istihdam sağlanması ve çocuklarına burs imkanlarının sağlanması gibi yasanın emrettiği hususlarda ilgili adımların atılması kararlaştırılmıştır" diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1442
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    13.10.2015 10:19:35

    Bu seçim öncesi RÜŞVET inden başka birşey değil.AKP iktidarı kaybetmemek için devamlı pompa basıyor,seçim sonunda FOS FOS.Halkı özelleştirmede T.TELEKOM,ELEKTRİK VE BANKALARA soyduranlar,ülkeyi YAĞMA HASANIN BÖREĞİ GİBİ YAĞMALAYANLAR,EĞİTİMİ İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETİRENLER(Şehrimde okullar açılalı hala 5000 lise talebesinin okullara kaydı yapılamadı)haksılıkları diz boyu olan,SANSÜRCÜ DESPOT zihniyetli AKP 1 KASIM seçiminde tokadı daha şiddetli haketti.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı