"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ömer Halisdemir öldürdüğü darbeci generalle 5 yıl birlikte çalışmış

27 Eylül 2016, Salı 17:14
Baba Halisdemir, kendine başsağlığı ziyaretine gelen Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı ile arasında geçen konuşmaları anlattı

15 Temmuz darbe girişimi gecesi darbeci tuğgeneral Semih Terzi'yi vurduğu için öldürülen astsubay Ömer Halisdemir'in babası, oğlunun Semih Terzi'yle 5 yıl birlikte çalıştığını açıkladı. 

Halisdemir, kendine başsağlığı ziyaretine gelen Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı ile arasında geçen konuşmaları anlattı.

Aksakallı'nın bu bilgiyi kendisine söylediğini ifade eden Halisdemir, "Ömer Halisdemir bu hain darbeci komutanla 5 yıl görev yapmış. Ben komutanından öğrendim. Afganistan’da 1 yıl kaldı, Kuzey Irak’ta 10 yıl görev yapmış. Ömer bu haini biliyormuş. Ömer’in teslim edeceğini düşünmüş ama o birliği teslim etmemiş. Ömer kabul etmemiş" diye konuştu.

DHA

Okunma Sayısı: 1390
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı