"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ömer Turan gözaltına alındı

22 Eylül 2017, Cuma 16:00
AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Ömer Turan gözaltına alındı.

Ömer Turan’ın gözaltı haberini kurucusu olduğu manset24.com Sitesi duyurdu. Habere göre Ömer Turan’ın gözaltına alınma sebebi, kurucusu olduğu sitede yer alan MİT Müsteşarı Hakan Fidan’la ilgili haber olarak gösterildi.

Emniyet ve Savcılık kaynaklarından edindiği bilgiye göre Ömer Turan’ın gözaltına alınmasına MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında yazdıkları sebep oldu.

Suçlamada Turan’ın Fidan’ı Gülen Hareketi ile irtibatlı göstermek için algı operasyonu yaptığı iddia edilirken, Savcı Hasan Yılmaz’ın kararıyla yapılan gözaltı süresinin 7 gün olduğu öğrenildi. Ömer Turan’ın Gülen Hareketi ile bağının da araştırılmasının talep edildiği ortaya çıktı. Bu arada gözaltına alınan Turan, kendisiyle ilgili 3 sayfalık bir not yazdı. Turan, “Bu sayın Cumhurbaşkanımıza ve FETÖ ile mücadele edenlere hatta tüm millî unsurlara çekilmiş bir operasyondur. Yarından itibaren Ömer Turan’ı bile almışlarsa FETÖ ile mücadele bitmiştir, Erdoğan ölümüne yanında duranlara sahip çıkmıyor algısı işleyecek” ifadelerini kullandı.

Etiketler: ömer turan
Okunma Sayısı: 3528
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı