"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Operasyonda bir oyun kurma hamlesi var

21 Aralık 2018, Cuma 23:25
Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Türkiye’nin yakın zamanda belki 500-600 bin insanı yuvasına döndürecek bir operasyon başlatacağını belirterek, “Bu operasyonun içerisinde bir oyun kurma hamlesi var. ABD’yi Suriye’den çıkartabilmek, insanları evine döndürmek bir oyun kurmaktı” dedi.

Çekilme oyunu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Sakarya İl Müdürlüğü’nce “Çınaraltı Gençlik Söyleşileri” kapsamında Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda düzenlenen “Oyun Bozan Türkiye” konferansına katılan Yarar, gençlerle Türkiye ve dünya gündemi hakkındaki görüşlerini paylaştı. 

Fırat Kalkanı ve El-Bab harekatlarının ülke açısından ne anlam ifade ettiğine değinen Yarar, şöyle devam etti; “Oyunu bozmanın başı, fedakarlıktan geçer. Ülkeleri ayakta tutan insanların işlerini doğru yapmasıyla başlıyor. El Bab’a ilk gittiğimde bir okul yıkıktı, sonra tekrar gittiğimde Türkiye 200 bin nüfuslu kasabayı resmen 6 ayda ayağa kaldırmıştı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin neleri başarabildiğini orada görüyorsun. Televizyon programlarında bana sorular soruyorlar; ‘Ne oldu da Amerikalılar Suriye’den geri çekiliyor, Türkiye’nin tezlerini savunmaya başladılar?’ Ne oldu biliyor musunuz, memleket dik durdu.”

Etiketler: mete yarar
Okunma Sayısı: 2741
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    22.12.2018 10:56:39

    Uzun zamandir TV,Internet ve bir ara yazdigi bir gazetede her ifadesini takip ettim. Mete Yarar gibi imanli, mert, cesur, vatanini ve milleti delicesine seven, özü sözü bir adama Türkiye'nin sahip olmasi sunun icin bir gurur meselesi: Mete Yarar daima MÜSBET konusan biri. Tam ISABET, bizim vazifemiz müsbet harekettir ifadesini bihaberane (kim demis ne zaman demis bilmeden) tahakkuk ettirmek. Güzel bir SÜNNETE de daima riayet ediyor. Karsisindakilerin konusmasini BÖLMÜYOR. Ahirzaman'in elmas gibi nadir EDEBI. Allah Mete Yarar'i Dünya'da ve Ahirette korusun. Onu Allah icin seviyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı