"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Operasyonda son dakika: Savcı yaralı, teröristler vuruldu!

31 Mart 2015, Salı 21:11
İstanbul Adliyesi'nde rehine operasyonu bitti. Savcı hastaneye kaldırıldı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Çağlayan Adliyesi'nde düzenlenen operasyonda Savcı M. S. K'nin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını, iki teröristin ise öldürüldüğünü açıkladı. 

Altınok içeriyle telefonla iletişim kurulduğu anda silah seslerinin gelmesi üzerine operasyon yapıldığını söyledi.

SAVCININ OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜSÜ

Operasyon sonrasında açıklama yapan Emniyet Müdürü Selami Altınok şunları söyledi: 

Bugün iki terörist adliyemize girerek savcımız Mehmet Selim beyin odasına girmişler ve rehin almışlardır. 6 saat boyunca gerek emniyet teşkilatı, gerek başsavcılığımız, vekillerimiz iletişim kanallarını açık bırakmak suretiyle yapılması gereken bütün görüşmeleri yaptı. İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal da bu iletişim kanallarının kurulmasında emniyet teşkilatına yardımcı olmuştur. 6 saat boyunca sabırla ve metanetle ve bütün güvenlik önlemlerini almak şartıyla, yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda maalesef teröristler telefonla iletişim kurulduğu bir anda rehin almış oldukları başsavcımızın odasından silah seslerinin gelmesi üzerine, emniyet birimlerimiz güvenlik kuvvetlerimiz odaya operasyon yapmışlardır.

Başsavcımız Mehmet Selim Bey ağır yaralı olarak hastanededir. Operasyon sonucu iki terörist de ölü olarak ele geçirilmiştir. Bütün iyi niyete rağmen olumlu bir netice alınmamış ve savcımıza silahla müdahalede bulunmuşlardır. Biz de operasyonu gerçekleştirdik. Savcımız şu anda hastanede ameliyatta. Acil şifalar diliyorum.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3305
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı