"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Operasyonun adı: Fırat Kalkanı

24 Ağustos 2016, Çarşamba 10:07
TSK'nın Cerablus'ta IŞİD'i temizlemeye yönelik başlattığı operasyonun adının "Fırat Kalkanı" olduğu ortaya çıktı.

TSK, IŞİD'i temizlemek için Suriye'nin Cerablus kentine operasyon başlattı. Operasyon hem havadan hem de karadan top atışlarıyla sürdürülüyor.

OPERASYONUN ADI: FIRAT KALKANI

Operasyonun başlamasının ardından en çok merak edilen konulardan biri ise operasyonun adının ne olduğuydu. O bilgi de haber merkezlerine ulaştı. Operasyonun adı: Fırat Kalkanı...

TÜRKİYE'NİN KIRMIZI ÇİZGİSİ

Hatırlanacağı üzere Türkiye, Fırat'ın batısını kırmızı çizgi ilan etmiş, YPG güçlerinin bu bölgeye girmesini tehdit olarak algılayacağını ilan etmişti.

Okunma Sayısı: 1885
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı