"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş oldu

24 Eylül 2018, Pazartesi 15:20
Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine AKP'nin adayı Tekintaş seçildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan büyükşehir belediye başkanını seçmek amacıyla olağanüstü toplandı.

 

Mecliste yapılan seçimde AKP'nin adayı Engin Tekintaş, kullanılan 67 oyun 66'sını alarak başkan seçildi, 1 oy ise boş çıktı. 

Öte yandan CHP’li meclis üyeleri, Hasan Karamustafaoğlu'nu büyükşehir belediye başkanı adayı gösterdi ancak oylama öncesi salonu terk etti. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Engin Tekintaş, yaptığı konuşmada, Ordu'ya hizmet için 4,5 yıldır görev yapan Enver Yılmaz'a teşekkür etti.

Yılmaz'a bundan sonraki hayatında başarılar dileyen Tekintaş, zor bir görev üstlendiğinin farkında olduğunu söyledi. 

Tekintaş, uzun yıllardan bu yana siyaset yaptığını belirterek, siyasetteki amaçlarının halka hizmet, gönül alma ve doğru istikamette yola devam etmek olduğunu kaydetti.

"Geleceği inşa etmeye devam edeceğiz"

Mecliste yapılan oylama sonucu oyların yüzde 99'unu alarak göreve başlamış bulunduğunu belirten Tekintaş, "Sizlerle hizmetin devamını, milletimizin özellikle gönül ilişkisini bizimle doğrudan kurarak devam ettirmemiz gerekiyor. Bu süreçte karşılıklı diyaloglarımızı, kamuoyuyla basınla halkla ve ilgili diğer birimlerle hizmetlerimizi sürdürmeye, geleceği inşa etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Tekintaş, meclis üyelerine kendisine verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti.

AA

Etiketler: ordu, engin tekintaş
Okunma Sayısı: 792
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı