"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ÖSYM Başkanı kayıp!

28 Temmuz 2015, Salı 16:16
"KPSS ve ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun sorulduğu ÖSYM tam bir sır küpüne döndü! KPSS sonuçlarını açıklamayan ÖSYM'nin yeni başkanı Prof. Dr. Ömer Demir'den hiçbir açıklama gelmiyor!

2015 KPSS ve ÖABT sonuçlarını merakla bekleyen memur ve öğretmen adaylarının tüm soruları ÖSYM tarafından görmezden geliniyor.

KPSS 2015'te önce 10 ardından da 4 sorunun hatalı olduğu yönündeki iddialar hakkında da ÖSYM'den henüz bir açıklama gelmedi.

Adaylar sınavların üzerinden uzun bir süre geçmesine karşın halen KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS hangi sorular iptal edildi? KPSS iptal edilen soru var mı? KPSS sonuçları neden açıklanmıyor? sorularına yanıt bulamadı.

#KPSSAÇIKLANSINARTIK!

ÖSYM'nin KPSS sonuçlarını açıklanmamasını protesto eden memur ve öğretmen adayları Twitter üzerinden ÖSYM'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Etiketler: kpss, ömer demir
Okunma Sayısı: 2129
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı