"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Otopark kavgasında ölen Karagöz için dua ettiler

10 Temmuz 2015, Cuma 12:16
Esnaflar, Ankara Ulus’ta dün yaşanan otopark kavgasında hayatını kaybeden Mehmet Karagöz için toplu şekilde dua etti, saldırıyı lanetledi.

Rüzgarlı Sokak'ta bir kişinin vurularak öldüğü otoparkçı ve esnaf kavgasını protesto için bugün esnaflar Ulus'ta toplandı, işyerlerini açmadı. Kavgada silahla vurularak ölen esnaf Mehmet Karagöz için dua edildi. Vatandaşlar özel araçlarının arkasına ve iş yerlerinin camına ‘Başımız Sağ olsun Acımız Büyük, İsyanımızı Tüm Türkiye Duysun’ yazıları astı. Bazı esnaflar ise kepenklerine ‘Otopark Mafyası Tarafından Vurulan Esnaf Kardeşimiz İçin İki Gün Yas İlan Ediyoruz’ yazısı astı. Polisin olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

CENAZE TÖRENİ İÇİN ÇANKIRI’YA GİTTİLER

Vatandaşlar, daha sonra ölen esnafın cenaze törenine katılmak için kendi araçları ve otobüsler vasıtasıyla Çankırı’ya gitti. Karagöz’ün cenazesi, Çankırı’nın Orta ilçesi Elma Köyü’nde Cuma namazına müteakip defnedilecek. Ayrıca Karagöz’ün iş yerine ‘Onuruyla Ekmeğine Sahip Çıkmaya Çalışan İnsana Kurşun Sıkan Şerefsizdir’ yazısı asıldı. 

Okunma Sayısı: 2325
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı