"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oy ve Ötesi gönüllü gözlemcileri bekliyor

19 Mart 2019, Salı 20:00
2014 yılından beri şeffaf ve denetlenebilir seçim süreçleri için faaliyet gösteren Oy ve Ötesi, 31 Mart’ta yapılacak seçimler için gönüllü sandık gözlemcisi (müşahit) kayıtlarını açtığını duyurdu.

Gönüllü olmak isteyenler oyveotesi.org adresinden kolaylıkla kaydolabilecek. Şeffaf ve denetlenebilir seçim hedefi doğrultusunda bir araya gelen gönüllülerden oluşan Oy ve Ötesi, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek Mahallî İdareler Genel Seçimleri için de sandık güvenliğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Oy ve Ötesi, seçim günü uygulamalarının mevzuata uygun şekilde gerçekleşmesi amacıyla seçimlere ilişkin bilgi birikimini ve tecrübelerini, vereceği eğitimlerle gönüllülerine ve tüm seçmenlere bir kez daha aktarmayı hedefliyor.

İstanbul – Yeni Asya

Etiketler: oy ve ötesi, seçim
Okunma Sayısı: 1527
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı