"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

OYAK Renault işçilere Tofaş'ın şartlarını önerdi

25 Mayıs 2015, Pazartesi 13:05
OYAK Renault yönetimi, üretim duruşunu sonlandırmak amacıyla 23 Mayıs'ta, Tofaş'ın 22 Mayıs'ta teklif ettiği şartların aynısını ilan ettiğini bildirdi.

OYAK Renault yönetiminden yapılan açıklamada fabrikadaki son durum değerlendirildi. 

15 Mayıs tarihinde başlayan üretim duruşunu sonlandırmak amacıyla, OYAK Renault yönetiminin 23 Mayıs tarihinde, Tofaş'ın 22 Mayıs'ta teklif ettiği koşulların aynısını ilan ettiği belirtilen açıklamada, "Bu sabah saat 08.00'den itibaren öncelikli faaliyetler başladı. Fabrikanın bir an önce normal çalışma düzenine geçmesi için gereken her şeyi yapıyoruz" denildi.

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası AŞ ile yan sanayi kuruluşlarından Coşkunöz, Mako ve Ototrim'deki eylemler sona ermişti.

AA

Okunma Sayısı: 1332
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı