"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oyuncak silahlarını verip kitap aldılar

07 Kasım 2015, Cumartesi 15:08
Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Arkadaşım Kitap Derneği (ARKİD) tarafından düzenlenen, "Oyuncak Silahını Getir, Kitabını Götür" kampanyası kapsamında ilkokul öğrencilerine 600 tane hikaye kitabı dağıtıldı.

Bu yıl altıncısı düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Salı Pazarı Meydanı'nda toplandı. "Oyuncak silahla değil, kitaplarla büyütün bizi", "Oyuncak silahlar şiddetin tohumudur" ve "Her kitap yeni bir dünyadır" yazılı pankartlar taşıyarak, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'ne kadar yürüdüler. Bazı öğrenciler, burada kurulan stantlara oyuncak silahlarını bırakarak kitap aldı.

ARKİD Başkanı Sıddık Sönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada kampanya kapsamında altı yılda 10 binden fazla kitap dağıtıp yaklaşık 5 bin oyuncak silah topladıklarını söyledi. Sönmez, “Amacımız çocukların oyuncak silahla değil, kitapla büyümelerini sağlamak.” dedi.

Okunma Sayısı: 2200
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı