"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özfatura: Çözüm sürecinde Türkiye silah ve patlayıcı deposu haline getirildi

29 Eylül 2015, Salı 12:31
İzmir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Burhan Özfatura, çözüm süreci döneminde PKK terör örgütünün, iktidarın gözü önünde Türkiye'yi silah ve patlayıcı deposu haline getirdiğini söyledi.

Özfatura, "Maalesef 54 il ve ilçe, kurtarılmış bölge oldu. Asıl suç bu. Bunun için Yüce Dîvan'a gidecekler ve o şehitlerin kanının hesabını nasıl verecekler, onu bilemiyorum. Göz yuman herkes gidecek Yüce Dîvan'a." dedi.

Türkiye'de huzur ve can güvenliği kalmadığını ileri süren Burhan Özfatura,

"Ne huzur kaldı, ne de can ve mal güvenliği. Hukuk düzeni, demokrasi, fikir, ifade, vicdan ve teşebbüs hürriyetleri, zaten yıllardır kayboldu. Ülke, teröre teslim edildi. Devlet otoritesi sıfırlandı. İçte ve dıştaki itibarımız tamamen bitti. Halkımız, birbirine düşman gruplara bölündü. Biat etmeyen, hakkı, hukuku, demokrasiyi savunan kişiler düşman ilan edildi. Devamlı olarak, hakaretlere, iftiralara, baskılara, zulümlere, tehditlere, küfürlere, dışlamalara, suçlamalara maruz bırakıldı. Şimdi de ciddi ölçüde provokasyonların etkisiyle Türk-Kürt kavgası çıkarılmaya çalışılıyor. Parti binalarına, gazetelere, insanlara, evlere, işyerlerine saldırılıyor. Yakma, yıkma, yaralama, öldürme suçları işleniyor." dedi.

'AMAÇ KAOS ORTAMINI İYİCE DERİNLEŞTİRMEK'

İktidar sahiplerinin çok korktuğunu iddia eden Özfatura,

“Son olaylar göstermektedir ki çok korkmaktadırlar. Zira bir gün bile iktidarı bıraksalar, TBMM’yi işletseler, yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda suçtan yargılanacaklarını, mahkum olacaklarını bilmektedirler. Bunun için tüm muhalifleri susturmaktadırlar. İşte Koza İpek Grubu’na, Doğan Grubu’na ve Boydak’lara yapılanlarla başlamışlardır. Ciddi bir tepki olmazsa sırayla tüm yalakalık yapmayan medya, kalemler, ağızlar susturulacaktır. Tam bir baskı dönemi yaşatılacaktır.” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1506
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı