"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özgür Gündem gazetesi kapatıldı

16 Ağustos 2016, Salı 17:22
Özgür Gündem gazetesi, "PKK terör örgütü propagandası" yaptığı iddiasıyla kapatıldı. Polis, gazetenin binasına operasyon düzenledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Terörle Mücadele Yasası kapsamında Özgür Gündem gazetesinin kapatılmasına karar verdi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "PKK terör örgütü propagandası yaparak örgütün yayın organı gibi hareket ettiği" iddiasıyla kapatıldığı bilgisine yer verildi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle geçici olarak kapatılmasına karar verilen Özgür Gündem Gazetesi'ne polis operasyon düzenledi. Çevik kuvvet ve özel harekat şubesi ekiplerinin de yer aldığı polisler, saat 16.45 sıralarında binaya girerek arama başlattı.

Gazetenin merkezinin bulunduğu İstanbul Beyoğlu'ndaki sokakta zırlhı araçlar da önlem aldı.

Etiketler: özgür gündem
Okunma Sayısı: 4527
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı