"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Panzer eve çarptı; 2 çocuk öldü

04 Mayıs 2017, Perşembe 17:51
Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde önceki gece gece zırhlı polis panzerinin bir eve çarparak girmesi sonucu, yataklarında uyuyan kardeş 2 çocuğun ölümüne sebep oldu.

Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. Silopi Karşıyaka Mahallesi 715’inci sokakda dün saat 23.50’de meydana gelen olayda, zırhlı polis panzeri belirlenemeyen bir sebeple, Mesut Yıldırım’ın evine çarparak içeri girdi.

Girdiği odanın karşı tarafına kadar giden polis panzeri, duvar ve kolonları yıkarken, içerde yatakta uyuyan 7 yaşındaki Muhammet ve 6 yaşındaki Furkan kardeşlerin ölümlerine sebep oldu. Mahalle sakinleri polis panzerini kullanan kişinin alkollü olduğunu iddia ederken, iddialarla ilgili yetkililer herhangi bir açıklama yapmadı.

DHA

Etiketler: şırnak, panzer
Okunma Sayısı: 1990
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı