"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Pasaport ve ehliyetleri veren kurum değişti

26 Eylül 2017, Salı 12:57
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Manavgat'ın Kızılağaç bölgesindeki Sunmelia Resort Hotel'de katıldığı İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu 2017 yılı İnceleme Araştırma Toplantısı'nda, pasaport ve ehliyet alımlarıyla ilgili de bilgi verdi.

Bakan Soylu, şöyle dedi:

"Vatandaşımıza en kaliteli hizmeti hızlı ve zamanında ulaştıracağız. Biliyorsunuz, bir mantık daha kuruyoruz. Gidiyorsunuz, ehliyete parmak bas, gidiyorsunuz nüfusa parmak bas, gidiyorsunuz pasaporta parmak bas. Şimdi pasaportu, ehliyeti ve nüfus kağıdını nüfus idaresi verecek. Bir kere parmağınızı bastığınız andan itibaren bu devlet sana bir daha 'parmak bas' demeyecek. O kadar açık ve net. Hepsi birbirinden istifade edecek, hepsi birbirinden faydalanacak. Bütün bunlarla birlikte trafikteki tescili zannediyorum 2018 Mart'ında yetiştirecek arkadaşlarımız. 2018'in Mart'ında biz de sıkıştırıyoruz, noterlere vereceğiz. Trafik polisimiz, trafik polisliği işini yapacak. Noterler gerçekleştirecek ve bir maliyet yükselmesi de herhangi bir şeyde söz konusu olmayacak."

DHA

Okunma Sayısı: 3849
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı