"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Perinçek’in ‘altın devri’

29 Haziran 2017, Perşembe
Star yazarı Ahmet Taşgetiren, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in “Dün binlerce Türk subayını ve Vatan Partisi yöneticilerini hapislere atan yargıdan, 70 bin FETÖ ve PKK mensubunu tutuklayan yargıya geldik. Perinçekleri ve Başbuğları tutuklayan yargıçlar ve savcılar, bugün Silivri’de yatıyor. Yargının altın devri değil de ne?” ifadesini eleştirdi.

Taşgetiren, “Bence Perinçek’in ‘altın devri yaldızlaması’nın altındaki malzemenin karatını doğru ölçmekte yarar var” diye yazdı. Ahmet Taşgetiren, “Perinçek yargıyı niye öptü?” başlığıyla yayımlanan (28 Haziran 2017) yazısının bir bölümü şöyle: “Bu hiç kuşkusuz anlamlı bir çıkış. Perinçek bu sözleri, “Acaba devletten tasfiye edilenlerin yerine Perinçek’in adamları mı sızıyor?  Tasfiye kararları, FETÖ adı altında bütün dindar kadroların devletten tasfiyesi boyutunda ve Perinçek’in kripto adamları eliyle mi yapılıyor?” sorularının ortada dolaştığı bir zamanda söylüyor. Bizim camia, aslında Perinçek’in tavırlarına duyarlıdır, daha çok da tepkilidir, çünkü Perinçek’in sürdürdüğü bir ideolojik mücadele vardır, ama bu sözlerini nedense görmedik. Neden acaba?”

Etiketler: ahmet taşgetiren
Okunma Sayısı: 12778
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Arif

    30.6.2017 09:48:31

    Bunu tasfiyeler tamamlanıp, diğerleri yerleştikten sonra farketmenin pek de faydası olmayacaktır.Alparslan Kuytul yıllardır bu tehlikeye dikkat çekiyor ama iftiralarla sözü itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.Artık çok geç...

  • Hasan unlu

    29.6.2017 17:33:45

    Gunaydin Tasgetiren

  • Fatih

    29.6.2017 09:43:32

    Basta yeni asya olmak uzere akli basinda olan herkes tasgetirenin yeni ! farkina vardigi konuyu ta basindan beri dile getiriyor. teror orgutu diyerek binlerce yetismis saglam insanin tasviyesinin kimlerin isine yaradigini bu toplum farkettiginde umarim gec kalmis olmayiz. Allah memleketi muhafaza etsin. yeni asya ve nurcular oynanan oyunun ta basindan beri farkindalar.onca uyari ve ihtar korkulur ki ileride anlasilacak.

  • Serkan

    29.6.2017 08:18:27

    Sayın taşgetiren'e hatırlatırım Perincek in ceza evi çıkışındaki sözlerini.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı