"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Perinçek: Muhafazakarlarla vatan cephesi kurduk

20 Ocak 2016, Çarşamba 13:22
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, katıldığı bir konferansta 'Muhafazakarlarla vatan cephesini kurduk' sözleri dikkat çekti.

Doğu Perinçek, partisinin Pendik'te düzenlediği konferansa katılarak yaptığı konuşmada 'Muhafazakarlarla vatan cephesini kurduk' sözleri şaşkınlığa yol açtı. 

Postmedya'da yer alan haberde şu ifader yer aldı: 

"AKP ile işbirliğine girdiklerini bas bas bağıran ve Erdoğan'a desteklerini apaçık söylemekten çekinmeyen Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, partisinin Pendik'te düzenlediği konferansta konuşmacı olarak katılıp çok ilginç sözler sarf etti..

''Cemaatlerin kökünü kazıyacağız'' sözleri hala akıllarda tazeliğini koruyan Perinçek'in konferansta sarfettiği ''Muhafazakarlarla vatan cephesini kurduk sözleri'' toplantıya katılanları da şaşkınlığa uğratacak cinstendi..

Perinçek, ayrıca AKP yanlısı kanallara çıkmasının eleştirilmesi konusuna da değinerek, bu eleştirileri önemsemediğini ve AKP'li kanallara çıkmaktan memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekledi."

Okunma Sayısı: 2454
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • abdullah abdullah

    20.1.2016 13:52:19

    vatan değil, vesayet cephesi desene buna.evet vesayeti muhafaza edenlerle kurmuşsunuz zaten.Nerene battı veya batıyor cemaatler be hey din ve müslüman düşmanı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı