"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK elebaşıları hakkında flaş gelişme

20 Mart 2016, Pazar 12:07
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK'nın, Karayılan, Bayık, Hüseyin, Kalkan, Kartal ve Ok'un da aralarında bulunduğu 47 elebaşısı hakkında kırmızı bülten çıkarılmasını talep etti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK'nın, aralarında Murat Karayılan, Cemil Bayık, Fehman Hüseyin, Duran Kalkan, Remzi Kartal ve Sabri Ok'un da bulunduğu 47 elebaşısı hakkında kırmızı bülten çıkarılmasını talep etti.

Alınan bilgiye göre, Adalet Bakanlığına gönderilen talep yazısında, terör örgütü PKK/KCK elebaşısı olan ve örgütteki görevleri belirtilen kişilerin, mal varlıkları ve banka hesaplarının da araştırılması istendi.

Yazıda, bu kişilerin mal varlıkları ile banka hesaplarına dondurularak el konulması, 6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun ve uluslararası sözleşmeler çerçevesinde gerekli çalışmaların yapılması talep edildi.

AA

Okunma Sayısı: 2177
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    21.3.2016 11:11:33

    Günaydın! Yeni mi aklınıza geliyor böyle bir şey!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı