"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lı terörist üzerindeki 85 bin lirayla teslim oldu

26 Mayıs 2016, Perşembe 16:33
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde örgütten kaçan bir PKK'lı üzerindeki silah, mühimmat ve 85 bin lirayla birlikte teslim oldu.

Şırnak, Hakkari ve Mardin'de devam eden operasyonlarda dün 14 PKK'lı öldürüldü .

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Hakkari Yüksekova'da 5 PKK'lı öldürüldü; üzerlerindeki bir roketatar, bir biksi makineli tüfeği, yedi kalaşnikof piyade tüfeği ve bir telsiz ele geçirildi. Şemdinli'de ise 1 PKK'lı öldürüldü.

Şırnak'taki operasyonlarda da 7 PKK'lı öldürüldü, 2 örgüt üyesi de teslim oldu. Genelkurmay kentteki operasyonlarda bugüne kadar öldürdükleri PKK'lı sayısının ise 432'ye ulaştığını açıkladı. Operasyonda ayrıca 17 el yapımı patlayıcı da imha edildi. TSK bugüne kadar imha edilen patlayıcı miktarının ise 351'i bulduğunu duyurdu. Operasyonda bir tabanca, sekiz fişek ve bir av tüfeği de ele geçirildi.

85 bin lirayla teslim oldu

Mardin'in Ömerli ilçesinde ise arazi araması yapan güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 PKK'lı öldürüldü; üzerindeki bir Kalaşnikof piyade tüfeği, 140 adet fişeği, iki tabanca, 27 adet fişeği ve bir el dürbünü ele geçirildi.

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde de örgütten kaçan bir PKK'lı, üzerindeki bir Kalaşnikof piyade tüfeği, 149 adet fişeği, bir tabanca, iki el bombası, üç el yapımı patlayıcı alıcı devresi, bir el dürbünü, bir el telsizi, beş el yapımı patlayıcı düzenek kablosu, dokuz elektrikli fünye ve 85 bin lirayla teslim oldu.

AA

Etiketler: pkk, terörist
Okunma Sayısı: 1320
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı