"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lı teröristler 6 tırı yaktı

16 Haziran 2016, Perşembe 23:46
AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesi ile Van'ın Çaldıran ilçesi arasındaki Tendürek Dağı geçidinde 6 TIR yol kesen PKK'lı teröristler tarafından yakıldı.

Bugün sabah saatlerinde Tendürek geçidine inen bir grup PKK'lı terörist yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Teröristler, durdurdukları 6 TIR'ı ise yolu kapatacak şekilde yan yana koyarak ateşe verdi. Soğan ve salça yüklü TIR'lar alev alırken PKK'lılar olay yerinden uzaklaştı. Yanan TIR'lar nedeniyle Tendürek geçidi ulaşıma kapanırken polis Doğubayazıt -Çaldıran yol ayrımında araçları durdurarak geçişine izin vermedi. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

DHA

Etiketler: tır, yakma
Okunma Sayısı: 1323
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı