"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lı teröristler köy muhtarını kaçırdı

29 Eylül 2016, Perşembe 15:45
Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlerin bir köy muhtarını kaçırdığı bildirildi.

Hizan Muhtarlar Dernek Başkanı Bedirhan Uğuş, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Bölüklü köyünün muhtarı Salih Güven'in 3 gün önce teröristlerce kaçırıldığını söyledi.

Terör örgütü PKK mensuplarının saat 20.00 sıralarında köye giderek Güven'i kaçırdığını anlatan Uğuş, "3 gün önce ilçemize bağlı Bölüklü köyüne giden bir grup terörist, muhtar Güven'i evinden alarak kaçırdı. O günden bu yana Güven'den bir haber alamadık. Muhtarımızın bir an önce bırakılmasını istiyoruz." dedi.

Kaçırılan muhtar Güven'in evli ve 13 çocuğunun olduğu öğrenildi.

AA

Etiketler: bitlis, hizan, muhtar, pkk, terörist
Okunma Sayısı: 1408
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı