"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lılar AKP İl Başkan Yardımcısını öldürdü

10 Ekim 2016, Pazartesi 08:52
Van'ın Özalp ilçesi AKP İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu, evinin önünde bir grup PKK'lı teröristin silahlı saldırısı sonucu vefat etti.

Valilikten yapılan açıklamada, Aşağımolla Hasan Mahallesi'nde ikamet eden ve aynı zamanda minibüs işleten AKP Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Muştu'nun aracının, saat 21.00 sıralarında teröristlerce gasbedilmek istenildiği belirtildi.

Teröristlerin, aracını vermemek için direnen Muştu'yu silahla vurarak öldürdüğü belirtilen açıklamada, olayla ilgili soruşturma ve faillerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi. 

"Evinde çocuklarının önünde şehit edildi"

AKP İl Başkanı Zahir Soğanda, Muştu'nun ilçede uzun zamandır teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü söyledi.

"Dava arkadaşımız evinde, çocuklarının önünde şehit edildi" diyen Soğanda, "Teröristler ayrıca Muştu'nun aracını da gasbetti. Terör örgütü bayramın ilk günü de Van İl Başkanlığı'na saldırı gerçekleştirmişti. Bu saldırıda çok sayıda vatandaşımız yaralanmıştı. Terör örgütü PKK bunu iyi bilsin ki bir Aydın Muştu gider, bin Aydın Muştu gelir. Bu saldırıyı nefretle kınıyoruz." ifadesini kullandı.

AA

Etiketler: van, akp
Okunma Sayısı: 1951
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı