"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lılar polise roketatarla saldırdı

20 Ağustos 2015, Perşembe 14:44
Şırnak'ta 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı önündeki polis kontrol noktasına, PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Polislerin karşılık vermesiyle birlikte çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

Şırnak'ta 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı önündeki polis noktasına PKK'lı  eröristler bugün saat 13.00 sıralarında roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Polislerin anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, yoğun ateş altında kalan teröristler bölgeden kaçtı. Kaçan  teröristleri etkisiz hale getirmek için polis özel harekat timlerinin de katıldığı geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Dağlık alana kaçan PKK'lı teröristlerin bulunduğu bölgeler 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan Atak taarruz helikopterleri tarafından yoğun ateş altında alındı. Bölgedeki operasyonlar havadan ve karadan sürdürülüyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1649
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı