"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lıların patlattığı bomba işyerlerine zarar verdi

26 Kasım 2015, Perşembe 21:43
Diyarbakır'ın Sur ve Bağlar ilçelerinde terör örgütü PKK mensuplarınca atılan parça tesirli patlayıcıların infilak etmesi sonucu 2 işyeri zarar gördü.

Sur ilçesi İnönü Caddesi'nde, terör örgütü PKK üyelerince atılan parça tesirli el yapımı patlayıcı infilak etti. 

Olayda, o sırada kapalı olan bir işyerinin kepengini delen yabancı cisim, dükkan camını kırarak, hasara neden oldu. 

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik önlemi alan ekipler, olay yerindeki incelemenin ardından kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

İş yerinin kapalı olması muhtemel can kaybını önledi.

Öte yandan Bağlar ilçesinde Fatih Caddesi'ne çıkan yüzü maskeli PKK'lılar, yoldan geçen bir şehiriçi minibüsünü durdurarak, kontak anahtarına el koydu.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Teröristlerin olay yerine gelen güvenlik güçlerine attığı boru tipi el yapımı patlayıcı infilak etti.

Saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken, bir işyerinde hasar meydana geldi.

Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

AA

Okunma Sayısı: 1156
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı