"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK Mardin ve Hakkari'de saldırdı: 6 şehit

24 Haziran 2016, Cuma 10:39
Mardin Derik’teki Soğukkuyu Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırının ardından, bölgeye takviye gönderilen askeri time yapılan PKK saldırısında bir astsubay ve bir uzman çavuş şehit oldu. Hakkari-Çukurca karayolundaki saldırıda ise 4 asker şehit oldu.

Mardin'in Derik ilçesine bağlı Akçay köyündeki Soğukkuyu Jandarma Karakolu'na bugün sabah saat 06.30'da bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine çatışma çıktı. Çatışmanın haber verilmesi üzerine saldırıya uğrayan karakola Derik'ten takviye timler gönderildi.

Ancak bölgeye takviye gönderilen askeri time PKK'lılar pusu kurarak ateş açtı. İlk belirlemelere göre bir astsubay ve bir uzman çavuş şehit oldu. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Hakkari-Çukurca karayolundaki Çimenli köyü yakınlarında PKK mensuplarının tuzakladığı el yapımı patlayıcı, bölgede faaliyet yürüten güvenlik güçlerinin geçişi esnasında infilak ettirildi. Saldırıda, 4 asker şehit oldu.

Bölgede PKK'lıları yönelik hava destekli operasyon sürüyor.

DHA

Etiketler: mardin, hakkari, şehit
Okunma Sayısı: 1397
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    24.6.2016 18:56:53

    çözüm süreci deyip bu gencecik vatan evlatlarını şehit ettirenleri mübarek ayların yüzü suyu hürmetine kahret ya Rabbim...kahret ya Rabbim...kahret ya Rabbim...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı