"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'nın 'çukur' sorumlusu yakalandı

21 Kasım 2016, Pazartesi 12:18
Yüksekova'da çukur kazıp, barikat kuran teröristlere öncülük ettiği belirlenen terör örgütü PKK'nın sözde öz savunma sorumlusu yakalandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda örgütün sözde öz savunma sorumlusu yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Özel Harekat ekipleri, istihbari çalışmalar ve vatandaşların ihbarı üzerine terör örgütünün çukur kazma olaylarına öncülük ettiği belirlenen örgütün sözde öz savunma sorumlusu Selim Aybar'ın, Esendere beldesine bağlı Yılmaz köyünde saklandığını tespit etti.

Aybar, güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda saklandığı evde yakalandı.

İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen Aybar'ın örgüte eleman kazandırdığı, ilçede çukur kazma ve barikat kurma olaylarına öncülük ettiği belirtildi.

Yakalanan teröristin, İçişleri Bakanlığının "aranan teröristler listesi"nde "gri" kategoride yer aldığı öğrenildi.

AA

Etiketler: hakkari, yüksekova
Okunma Sayısı: 1420
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı