"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'nın şehit ettiği Eren dualarla uğurlandı

12 Ağustos 2017, Cumartesi 18:55
TRABZON'un Maçka İlçesi'nde, PKK'lıların erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül, dualarla toprağa verildi.

Eren Bülbül  için bugün ikindide memleketi Maçka’da cenaze töreni düzenlendi. Bülbül’ün Türk bayrağına sarılı tabutu polis mangası tarafından omuzlarda taşınarak cenazenin yapıldığı alana tekbirler eşliğinde getirildi. İlçe meydanında düzenlenen törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ak Parti Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, asker, polis ve çok sayıda kişi katıldı.

Tören için ilçeye gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ile futbolcu Onur Recep Kıvrak da Bülbül ailesine taziyede bulundu.

KARDEŞLERİ SAF TUTTU

Cenazede yaşamını yitiren Eren Bülbül’ün ağabeyleri Olcay, Arif, Orhan ve Çağlar da taziyeleri kabul ederek törende kardeşlerinin tabutu başında saf tuttu. İlçedeki alana sığmayan çok sayıda kişi de töreni çevredeki binalar ve balkonlardan izledi.

Helallik alınması, namaz ve duanın ardından Bülbül'ün cenazesi omuzlarda bir süre taşınarak cenaze aracına konuldu. Bülbül'ün tabutuna  İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu da omuz verdi. Eren Bülbül'ün cenazesi daha sonra Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan namazının ardından Köprüyanı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2647
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı