"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'ya eş zamanlı şafak operasyonu: Çok sayıda gözaltı

02 Nisan 2016, Cumartesi 09:35
Adana'da, terör örgütü PKK'ya yönelik şafak vakti helikopter destekli operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi ve Dağlıoğlu mahallelerinde, yasa dışı gösterilere katılan, polise molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı ile saldıran terör örgütü yandaşlarının yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda ekipler, "shortland tipi" zırhlı araçlarla 23 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Bu sırada çevik kuvvet ekipleri de TOMA ile sokak girişlerinde önlem aldı.

Operasyonda aralarında çocukların da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda av tüfeği ve bunlara ait fişek ile örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirildi.

Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyet müdürlüğüne götürüldü.

AA

Okunma Sayısı: 1336
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı