"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK’ya götürülen 4 genç polis tarafından kurtarıldı

03 Mart 2015, Salı 20:46
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, PKK’nın dağ kadrosuna götürülen 4 gencin polis tarafından kurtarıldığı bildirildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Mardin İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince İpek Yolu üzeri Kızıltepe-Nusaybin istikametine göre oluşturulan uygulama noktasına gelen (47….4) plaka sayılı araç durumundan şüphelenilerek durdurulmuş, yapılan kimlik kontrolünde araç içerisinde bulunanların; M.A. (25), Z.K. (39), H.E. (17) ve F.D. (18) isimli şahıslar oldukları tespit edildi.

Araçta yapılan kontrol esnasında, şahısların tedirgin tavır sergilemesi ve aracın kiralık olması nedeniyle detaylı araştırmanın yapılabilmesi için şahıslar refakate alınarak Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmiştir. F.D. (18) ve H.E. (17) isimli şahıslarla yapılan görüşmede M.A. (25), Z.K. (39) isimli şahısların kendilerini PKK/KCK terör örgütüne katılmak üzere kırsal alan yapılanmasına (dağa) götürdüklerini beyan etmeleri üzerine cumhuriyet savcısının talimatı üzerine tahkikata başlanmıştır. Yapılan tahkikat neticesinde F.D. (18) isimli şahıs serbest bırakılmış, H.E. (17) isimli çocuk ise ailesine teslim edilmiştir. M.A. (25), Z.K. (39) isimli şahıslar ise haklarında yasal işlem yapılmak üzere Mardin adli makamlarına sevk edilmiştir."

Okunma Sayısı: 633
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı