"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK yalan haberle dünyayı yanıltmaya çalışıyor

27 Haziran 2016, Pazartesi 16:08
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sürdürdüğü operasyonlarda önemli para kaynağı kenevir tarlalarını kaybeden bölücü terör örgütü PKK, yalan haberlerle dünyayı yanıltmaya çalışıyor.

Antalya Kumluca'daki orman yangını fotoğraflarını kullanan PKK yandaşları, Lice'de yangın olduğu haberlerini dünyaya yaymak istiyor.

Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, bölücü terör örgütü PKK'nın Diyarbakır Lice’de örgütün ana finansman kaynağı olan uyuşturucuya karşı yapılan operasyonlar nedeniyle çok rahatsız. Aynı kaynaklar şu bilgileri verdi: 

"PYD nedeniyle ABD ve Avrupa Ülkeleri ile ilişkileri olumlu yönde artan ve neredeyse müttefikleri konumuna gelen bölücü terörist örgüt, uyuşturucu üretimi ve ticaretinin kendilerince organize edildiğinin dünyada duyulmasını da istemiyor. Bu nedenle, operasyonla ilgili haberlere karşı algı yönetimi için 'Lice’de yangın' mesajını tüm dünyaya ulaştırmaya çalışıyorlar. Sayın Dışişleri Bakanımızın sosyal medyada da tepki verdiği gibi, Kumluca’daki yangın fotoğraflarını bu maksatla kullanıyorlar. Twitter’da bu konuda açtıkları hashtagler (#LicedeYananİnsanlıktır, #LiceyeSesVer, #LİCEDEDOĞAKATLİAMIVAR, #LicedeYangınVar) üzerinden fotoğrafları paylaşıyorlar."

Askeri kaynaklar ayrıca, "Bugün itibariyle, bölücü terör örgütünün uyuşturucu ticaretine ve finans kaynaklarına yönelik yürütülen operasyonda ele geçirilen uyuşturucu, 2366,3 kg. esrar ve 9,846,408 kök hint kenevirine ulaştı" denildi. 

Etiketler: abd, kumluca, pkk, operasyon
Okunma Sayısı: 1301
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı