"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Plakçı baskınıyla ilgili adliyeye sevk edilenler serbest bırakıldı

19 Haziran 2016, Pazar 15:23
Beyoğlu, Firuzağa'da plakçıda düzenlenen müzik etkinliğine saldıran ve emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi serbest bırakıldı.

Firuzağa’daki saldırı olayına ilişkin 3 kişi akşam saatlerinde gözaltına alındı. 3 kişi sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Bir kişi emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken beyaz eşya firmasında teknik servis elemanı olan D.B. ve servis şoförü S.T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Velvet Indieground records plakçı saldırısı (2)D.B.’nin olay anında çekilen amatör görüntülerde plakçıya girip bazı kişileri darp ederek dışarı çıkaran beyaz tişörtlü kişi olduğu öğrenildi.

Serbest bırakıldılar

Müzik etkinliğine saldırı olayına ilişkin adliyeye sevk edilen 2 kişi serbest bırakıldı.

Ne olmuştu?

Beyoğlu Firuzağa mahallesi, Bostanbaşı caddesinde bulunan Velvet Indieground Records adlı plakçıda önceki akşam saat 21.00 sıralarında, dünyaca ünlü ‘Radiohead’ grubunun internetten canlı yayınladığı konseri dinlemek için bir araya gelenler, bir anda içeri giren yaklaşık 20 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı. Katılımcıları darp eden saldırganlar, ”Bir daha için burada da göreyim” derken; ”Sizi içeride yakarız” sözleri kayıt yapan kameraya yansımıştı.

DHA

Etiketler: firuzağa
Okunma Sayısı: 1417
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı