"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polis aracına saldırıda bir gözaltı

28 Temmuz 2015, Salı 15:23
Van'da önceki gün polis aracına yönelik silahlı saldırıda bulunduğu iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü kamplarına yönelik operasyonu bahane ederek Hacıbekir Mahallesi'nde önceki gün eylem yapan gruba müdahale için giden zırhlı polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açılmasının ardından çalışma başlattı.

Kent merkezindeki bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla bir zanlıyı gözaltına aldı.

Zanlının, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 1641
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı