"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polis memuru Yıldız'ı şehit eden zanlı tutuklandı

17 Temmuz 2017, Pazartesi 15:17
İstanbul Tuzla'da hırsızlık ihbarı üzerine olay yerine giden polis memuru Battal Yıldız'ı şehit ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Tuzla'da polis memuru Battal Yıldız'ın, hırsızlık yapan şüphelilerle girdiği çatışmada şehit olmasına ilişkin gözaltına alınan Hikmet S, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi.

Burada, nöbetçi savcılıkça ifadesi alınan Hikmet S, "kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle bir kişiyi öldürme" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hikmet S'nin tutuklanmasına karar verdi.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Devriye Ekipler Amirliği kadrosunda görevli polis memuru Battal Yıldız, hırsızlık yapan zanlılarla girdiği çatışmada ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu.

Olaydan kısa süre sonra yakalanan şüpheli Hikmet S'nin "ev ve iş yerinden hırsızlık", "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak", "ruhsatsız silah bulundurmak", "yaralama" ve "yağma" gibi 28 suçtan emniyette kaydı bulunduğu belirtilmişti.

AA

Etiketler: istanbul, tuzla, polis, şehit
Okunma Sayısı: 1318
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı