"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polise saldıran kadın teröristler öldürüldü

03 Mart 2016, Perşembe 10:18
İstanbul'da, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne 2 kadın terörist tarafından el bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi.

Kaçan teröristlerin bir binada sıkıştırıldığı ve polisin, operasyona hazırlandığı bildirildi. İki teröristin çevik kuvvete yaptığı saldırı anı kameraya yansıdı. Saldırıda emniyet güçlerinden ölen ya da yaralanan olmadığı, saldırıyı gerçekleştiren kadınlardan birinin yaralı olduğu öğrenildi, 2 kadın bir binada sıkıştırıldı. Düzenlenen operasyon sona erdi: Saldırıyı gerçekleştiren 2 kadın öldürüldü.

ÇEVİK KUVVET ARACINA ATEŞ AÇIP EL BOMBASI ATIYORLAR

Görüntülerde Çevik kuvvet otobüsü emniyet binasından çıkarken saldırganlar, ilk önce uzun namlulu silahlara otobüse ateş ediyorlar, ardından da el bombası atıyorlar.

Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Mürdürlüğü'ne uzun namlulu silahla saldırıp kaçan şahıslar, bir apartmanda polis tarafından kıstırıldı. Şahısların kaçtığı ticari taksi sokakta terk edilmiş halde bulundu.

VALİ OLAY YERİNE GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C kapısında polise yapılan saldırının ardından olay yerine geldi. Bomba ihbarı yapılan aracın yanına giden Vali Şahin, olay yerinde incelemelerde bulunarak polisten bilgi aldı.

Okunma Sayısı: 4570
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı