"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polisle girdiği çatışmada ölü ele geçirildi!

06 Mayıs 2017, Cumartesi 10:47
İstanbul Küçükçekmece'deki operasyonda, Cumhuriyet Savcısı Çalışkan'ın aracına ateş açılmasına ilişkin soruşturma kapsamında aranan terör örgütü DHKP/C üyesi ile polis arasında çıkan çatışmada bir terörist öldürüldü.

Terör örgütü DHKP/C üyesi bir kadın, Küçükçekmece'de polisle girdiği çatışmada ölü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri geçen yıl aralık ayında Cumhuriyet Savcısı Evliya Çalışkan ve iki koruma polisinin bulunduğu araca ateş açılmasına ilişkin soruşturma kapsamında aranan DHKP/C üyesi Sıla A'nın yerini tespit etti.

Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi'nde emniyet güçlerinin "teslim ol" çağrısına ateş açarak karşılık veren kadın terörist ile polis arasında çatışma çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ekiplerince düzenlenen operasyonda, Sıla A. öldürüldü. Daha sonra bölgeye sevk edilen polis ekipleri emniyet şeridi çekerek bölgede güvenlik önlemi aldı.

Olay yeri inceleme çalışmaları sürüyor.

TEM Otoyolu Sultangazi mevkisinde, 7 Aralık 2016'da Cumhuriyet Savcısı Evliya Çalışkan'ın makam aracına ateş açılmıştı. Çalışkan ile araçta bulunan iki koruma polisi saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Saldırıya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklanmış, olaya karıştığı belirlenen Sıla A'nın yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1775
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı