"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polisler telsizden uyarıldı: Silahlarınız hazır olsun

21 Mart 2016, Pazartesi 11:59
İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, telsiz anonslarında polislere çelik yelekle görev yapmaları ve uzun namlulu silahların her an kullanılabilecek durumda bulunması uyarısını yaptı.

Gaziantep'in İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, son günlerde yaşanan bombalı saldırıların ardından ilçede güvenlik önlemlerini artırdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü çevresinde barikatlar oluşturulurken, telsiz anonslarında da polislerden dikkatli olmaları uyarısında bulunuluyor.

Emniyet Müdürlüğü telsiz anonslarından polislere yaptığı uyarıda dikkatli olunmasını isteyerek, "Çelik yelekler polislerin üzerinde bulunacaktır. Ayrıca uzun namlulu silahları her an kullanılabilecek durumda bulunacaktır. Sorumlu bulundukları noktaları sık sık kontrol ederek şüpheli araç ve şahıslar üzerinde daha dikkatli ve duyarlı bulunacaklardır. Ayrıca motorize ekiplerdeki görevlilerin patlayıcı maddelere karşı daha dikkatli ve duyarlı bulunacak şüpheli şahıs ve araç kontrollerinde tüm personelimiz öncelikle kendi can güvenliğini dikkate alarak müdahale edecekleridir" uyarısı yapılıyor.

 

DHA

Okunma Sayısı: 2676
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı