"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polislere ne oluyor?

30 Temmuz 2018, Pazartesi 17:00
Battalgazi polis Merkezi Amirliği’nde sivil memur olarak görev yapan Suat Y., tartıştığ ıpolis memuru Şerif Dağ’ı (45) öldürdü.

Battalgazi (Eski Malatya ) Meydanbaşı Mahallesindeki Battalgazi Hükümet Konağı’nda bulunan Battalgazi polis Merkezi Amirliğinde meydana gelen olayda, sivil memur olarak görev yapan Suat Y., ile polis memuru Şerif Dağ arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Suat Y., polis memuru Şerif Dağ’ı bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralı polis memuru Şerif Dağ, ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. polis memuru Şerif Dağ, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamayarak öldü. Sivil memur Suat Y., polisler tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü bildirildi. Polis memurlarının karıştığı yaralama, öldürme gibi vakaların son dönemde arttığını belirten gazeteciler sıklıkla karşılaştıkları bu vakalara karşın ‘Polislere ne oluyor?’ diyerek durumun vahametini gözler önüne serdi. 

Etiketler: polis
Okunma Sayısı: 1057
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı