"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

POLNET çöktü, sınır kapıları kilitlendi

27 Ekim 2016, Perşembe 08:42
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün kullandığı POL-NET bilgisayar sisteminde saat 19.00 sıralarında yaşanan teknik arıza, 6.5 saat sonra giderildi.

Arıza nedeniyle Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı sınır kapılarında giriş-çıkış işlemi yapılamayınca, Avrupa'ya yük taşıyan TIR'lar Kapıkule Sınır Kapısı'nda yaklaşık 6 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Çıkış yapmak için gelen küçük araçlar ise gümrük dışına taşarak yaklaşık 2 kilometrelik kuyruğa neden oldu. 

BEKLERKEN UYUYA KALDILAR

Arızanın giderilmesini bekleyen sürücülerin araçlarında uyuyakaldıkları görüldü. Bulgaristan'a çıkış yapmak için Kapıkule Sınır Kapısı'na geldiğini ifade eden İsmail Ayaz, "6 saattir sınır kapısının girişinde geçmeyi bekliyoruz. Ne olduğunu bize anlatan da yok. Her zaman geldiğimizde bir sorun oluyor. Türk tarafında olmasa bu kez de Bulgaristan'a sorun oluyor, yine bekliyoruz" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 896
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı