"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Protesto edilen 'ihale' iptal edildi

02 Ocak 2018, Salı 16:58
Gölcük Tabiat Parkı'na 19 odalı dağ köşkü ile 25 bungalov yapımı ve Göl gazinosunun özel işletmeye verilmesiyle ilgili ihale iptal edildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Bolu Belediyesi'ne 2012 yılında 29 yıllığına kiralanan Gölcük Tabiat Parkı için 19 Aralıkta ihale yapıldı. İhale kapsamında 19 odalı dağ köşkü ile 25 bungalov yapımı ve Göl Gazinosunun özel işletmeye verilmesi yer alıyordu.

12 firmanın katıldığı ihaleyi Avrasya Feribotunu arkadaşlarıyla birlikte kaçıran Muhammet Tokcan'ın kardeşi Düzceli işadamı Kurtuluş Tokcan aylık 116 bin TL teklif vererek kazandı.

İhale ile ilgili kesin kararın verilmesi için Bolu Belediyesi Encümeni tarafından cuma günü toplantı yapılmış, karara varılamayan toplantı bugüne ertelenmişti. Bolu Belediye Meclisi Salonu'nda düzenlenen toplantıda ihalenin iptal edilmesine karar verildi.

Parkın ihaleye çıkması, birçok sivil toplum kuruluşu tarafından da protesto edilmişti.

AA

Etiketler: bolu, gölcük, tabiat parkı
Okunma Sayısı: 1951
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı